Om Os og vores firma

Om Os

Det startede i en hel anden verden, kun sølle 9 år efter den 2 verdenskrig.

Så forsatte det med et amatør orkester i 1972 og sidenhen blev det til discotek Rush On på Hinnerup Kro. I 1976 blev jeg kåret som Danmarks bedste disc-jockey i Daddys Dance Hall i København og igennem en årrække rejste jeg Danmark rundt som disc-jockey.

BOOKINGFIRMA

Sidst i 70'erne etablerede jeg mit første bookingfirma hjemme hos mine forældre i Hinnerup. Dette klarede jeg fint over fars og mors telefon. Dette foregik ved at jeg tog telefonen og med en meget kraftig stemme blev folk stillet om til den relevante afdeling. Ca. 10 år senere blev det dog til et rigtigt bookingfirma i Hadsten i en lang årrække.

COMPUTER BRANCHEN

I midten af 90`erne tog det overhånd med computerne. Bookingfirmaet DD Sound blev solgt til Leif Henriksen og Computer Centret i Hadsten blev åbnet. Efter nogle år blev butikken solgt.

RESTAURATIONS BRANCHEN

I 1996 byggede og åbnede jeg sammen med Gert Elgaard Discotek Goggen i Hadsten.
I am happy to welcome you into my world.

COMPUTER BRANCHEN IGEN

I 1998 og ca. 1 års tid frem rejste jeg rundt i Jylland og på Fyn som edb mand for dengang Skandinaviens største IT-firma Merkantildata.
Det var et job med fest og farver og masser af arbejde som jeg havde forstand.
På grund af personale nedskæringer blev jeg sammen med em hel masse andre hældt ud.

FREMTIDEN

For mig ser fremtiden for øjeblikket ud til at blive til noget der har med computere at gøre og dertil også noget med oprettelse og tilrettelse af hjemmesider. Samtidig har jeg tænkt mig at forsætte som transportmanden.dk og tilbyde mig selv som chauffør med egne biler.
Jeg er glad for at kunne byde dig velkommen i min verden.

Vores mission & vision

 • Computermanden bygger også gerne en hjemmeside for dig.

  Kom hurtigt på internettet, ring i dag og vær på i morgen ! Har du allerede en hjemmeside så husk at den skal være optimeret til brug af computer, android, mobil telefon, Iphone, Smartphone, Windowsphone og hvad de nu ellers hedder de mange forskellige enheder der findes.

 • Computermanden optimerer gerne din eksisterende hjemmeside så den bliver mobil-venlig

  Du kan få fat i Computermanden på tlf. 5150 9879 alle ugens dage 24 timer i døgnet hele året rundt. Ring til Computermanden og kom lyn hurtigt på Internettet ! Computermanden er din bedste partner, når det gælder en god hjemmeside.

 • DIN NYE HJEMMESIDE ER ALLEREDE MOBIL OPTIMERET

  Alle webløsninger vi leverer er responsive, hvilket vil sige, de er optimeret til smartphone, tablet og PC. Dette gør, at din nye hjemmeside selv opdager og tilpasser sig til den enhed, den bliver vist på. Mange danske websites er endnu ikke mobiloptimeret og markedsstatistikker viser, at det ikke tager forbrugerne mange sekunder at hoppe fra siden, hvis den ikke er mobil optimeret.

  Ganske enkelt er målet med responsivt design at give alle forbrugere, uanset om de sidder med en smartphone, tablet og PC, en funktionel, brugbar og ubesværet oplevelse. Mere konkret betyder det, at alle funktioner i løsningen skal arbejde og opføre sig på samme måde, uanset hvilken platform den tilgås fra.

Bossen

Skal vi snakke ?

Om du skal have lavet en helt ny hjemmeside, eller om du skal have lavet om på en bestående side er ligegyldigt for os. Den opgave napper vi osse ! - Uanset om det er en mega opgave, eller en mindre opgave, så er du meget velkommen som kunde hos os og vær klar over at vores mening er, at kunden har altid ret !

Computermanden

Mobil venlige hjemmesider

Sdr. Borup vej 42
8940 Randers SV.

T: 5150 9879

E: computermanden@vores-hjemmeside.dk

Å: Mandag - Fredag: 09:00 til 17:00